Zľava!

Neoprén Neilpryde Serene Fullsuit 5.4 FZ dámsky

, ,

460,00  230,00 

Zrušiť výber
Product ID: 19802 Katalógové číslo: 462052-000/0876-1-1-2 Kategórie: , , Značky: ,

Dokonalý univerzál

Klasika sa stretáva s novou školou: Serene vytvára dokonalú rovnováhu medzi teplom a flexibilitou. Moderný neoprén bol vyvinutý pre maximálnu všestrannosť: na rukách a nohách – kde je najdôležitejšia sloboda pohybu – dôraz je kladený na čo najlepšiu flexibilitu. Na tele sa kladie dôraz na dokonalú tepelnú izoláciu. Serene kombinuje najinteligentnejšie stavebné techniky s najmodernejšími materiálmi.

Použitím najkvalitnejšieho neoprénu Limestone a inovatívnej kombinácie tepelne izolačných materiálov sa zvýšila flexibilita približne o 15 % v porovnaní s predchádzajúcimi modelmi.

Efektívna tepelná izolácia je zabezpečená vonkajšou lamináciou Apex Mesh, GBS zváranými švami a izoláciou Hotcell 3GN od ramien až po kolená. To odvádza vodu a pot a umožňuje rýchlejšie schnutie a lepší tepelný výkon.

Jemne vyladený strih a nový ženský štýl prinášajú svieži vzhľad – štýl a funkčnosť sú v Serene dokonale kombinované. Serene 5/4 Fullsuit GBS Back Zip je vybavená našim vstupným systémom E3, ktorý umožňuje ľahký vstup a pohodlné nosenie.

 

veľkosť neoprénu

36, 38, 40, 42

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Neoprén Neilpryde Serene Fullsuit 5.4 FZ dámsky”